Asiakastarina – Palvelulaitteet

Winger

”Aiemmin IT-kustannukset eivät olleet budjetoitavissa emmekä oikein tienneet mitä meidän tulisi hankkia”

Winger on yksi Oulun vanhimpia pubeja. Winger aloitti toimintansa jo vuonna 1994 ja tarjoaa edelleen reipasta menoa ja turvallista ilakointia. Winger löytyy ydinkeskustasta Aleksanterinkadulta, torinrannan ja kävelykadun tuntumasta.

”IT-toiminnot ovat välttämätön osa tämän päivän ravintolatoimintaa. Aiemmin niiden kustannukset eivät olleet budjetoitavissa emmekä oikein tienneet mitä meidän tulisi hankkia ja siitä seurasi se, että laitteissamme oli jatkuvasti ongelmia. Data Cosmoksen palvelulaitteilla kaikki toiminnot on budjetoitavissa, kustannukset ovat olleet sitä mitä on sovittu ja ennen kaikkea kaikki toimii. Käytössämme on oma IT-tukihenkilö ongelmien varalle ja me olemme saaneet keskittyä ydinosaamiseemme.” kertoo Wingerin toimitusjohtaja Eero Keskitalo.

Wingerillä on käytössään Data Cosmoksen palvelulaitteet ja niiden mukana Microsoftin O365-ratkaisut, varmuuskopionnit, virustorjunnat, jatkuvat valvontapalvelut sekä IT-tuki.

”Data Cosmoksen palvelulaitemalli poisti meiltä myös uusien koneiden hankitaan liittyvät sähläykset, sillä nykyisin ne kuuluvat pakettiin ja Data Cosmos huolehtii niiden toimivuudesta ja elinkaaresta. Kertaalleen ne on jo uusittu ja siirtymä vanhoista uusiin oli lähes huomaamaton.” Eero jatkaa.

Myös Wingerin kotisivut on asennettu Data Cosmoksen webhotelliin.

Winger.fi