Slide

Pilvi palveluna

Data Cosmos tarjoaa pilvipalveluita kokonaisvaltaisena ratkaisuna. Tarjoamme sekä Microsoft Office 365 palveluita (Julkinen Pilvi) kuin myös täysin räätälöityjä pilviratkaisuja (Yksityinen Pilvi). Nykyaikaiset pilvipalvelut mahdollistavat yrityksen työn tekemisen paikkaan, aikaan ja päätelaitteeseen katsomatta. Data Cosmoksen avulla yrityksen ei tarvitse pähkäillä vaihtoehtoja yksin, me tarjoamme pilveä Palveluna.

JULKINEN PILVI – O365 Palveluna

Lisää tehoa ja mahdollisuuksia työntekoon Microsoftin työkaluilla.
O365-ympäristön käyttöönotto ja käyttö on paljon muutakin kuin lisenssejä ja teknologiaa. Palvelumme avulla saat helposti käyttöön O365:n uusimmat ohjelmat, jotka sujuvoittavat organisaatiosi työntekoa.

O365-ympäristöön kuuluu Data Cosmoksen kautta aina kehittynyt sähköpostin virus- ja haittafiltteri​. Meiltä saa nyt myös varmuuskopiointipalvelun O365:een, jolloin elintärkeä tieto on turvattu

Harkitseeko organisaatiosi O365 ympäristön käyttöönottoa tai haluatteko saada enemmän irti jo olemassa olevasta O365 ympäristöstä? Me Data Cosmoksella tarjoamme hallitun käyttöönoton ja jatkuvan tuen ja kehityksen Palveluna.

Ota yhteyttä

HYÖDYT ASIAKKAALLE

  • Hallittu käyttöönotto ja vanhojen tietojen siirto palveluna
  • Uudet ominaisuudet ja ohjelmat nopeasti tehokkaaseen käyttöön O365-kehityspolun myötä
  • Laajennettu tietoturva O365-ympäristössä kehittyneiden filttereiden ja O365-varmuuskopiointipalvelun avulla
  • Jatkuva asiantuntija-apu käytössä kaikille käyttäjille

 

PRIVAATTI PILVI – PILVEÄ PALVELUNA

Privaatilla pilvellä saa juuri teidän organisaation tarpeisiin määritellyn pilvialustan. Meidän Privaatti Pilvipalvelu sopii fyysisten tiedostopalvelimien virtualisointiin, omien sovellusten kehitys- ja ylläpitoympäristöiksi, toimialakohtaisten sovellusten tietokantojen ympäristöksi ja moneen muuhun

Tietoturva on meille myös pilviratkaisujen keskiössä. Käytössä oleva  korkean turvallisuuden datakeskuksemme sijaitsee Suomessa ja turvallisuus perustuu korkeaan fyysiseen turvallisuuteen ja jatkuu kautta linjan sähköjärjestelmiin ja tietoliikenneyhteyksiin

Onko organisaatiosi miettinyt vanhojen fyysisten palvelimien virtualisointia tai toiveena tietoihin pääsy niin tienpäällä kuin kotitoimistolla? Me Data Cosmoksella toteutamme teidän tarpeiden mukaisen virtuaaliympäristön Palveluna.

HYÖDYT ASIAKKAALLE

  • Juuri teille räätälöity palvelinkapasiteetti
  • SLA:t, käyttöjärjestelmät ja pääsy tietoihin määritellään juuri teille
  • Kaikki tieto pysyy Suomessa
  • Tarjolla myös valmiita ratkaisuja fyysisten palvelimien virtualisointeihin ja projektikansioihin
  • Hallittu käyttöönotto, jatkuvat päivtykset, varmuuskopioinnit ja asiantuntija-apu kaikille käyttäjille
  • Selkeä kuukausimaksu sisältää kaikki palvelut

Data Cosmoksen Pilvipalvelut pähkinänkuoressa

Kaikki ratkaisut kokonaisvaltaisena palveluna

Otamme vastuun kokonaisuudesta. Tämä tietää myös helppoutta käyttäjälle, kun kaikki tuki, neuvot ja konsultaatio yhden yrityksen kautta.

Valmiita ratkaisuja helppoon käyttöönottoon

Vuosien kokemuksen myötä, voimme tarjota monia pilvipalveluita valmiina ratkaisuna. Palvelimien virtualisoinnit, projektikansioiden käyttöönotto tai organisaation siirtyminen Teams-ympäristöön on asiakkaillemme helppoa ja mukavaa.

Tietoturva kaiken lähtökohta

Tänä päivänä nykyisten ja uusien palveluiden keskiössä tulee olla tietoturva. Meillä on käytössä uusimmat tekniikat niin O365-ympäristön varmuuskopiointiin ja palvelinympäristöjen suojaamiseen kuin myös ohjeet ja jatkuva tuki sen suurmman tietoturvariskin - käyttäjän palvelemiseen.

Tarpeen mukainen palvelu

Tarjoamme palveluna niin käyttöönotot, lisensoinnit, pääkäyttäjä- ja tukipalvelut, kehityspalvelut sekä varmistus- ja tietoturvapalvelut asiakkaan kulloisenkin tarpeen mukaan

Pilvipalvelut osa DC Smart™ -palvelukokonaisuutta

Data Cosmoksen Pilvipalvelut ovat osa DC Smart™-kokonaisuutta. Me vastaamme organisaationne IT-puolen tuesta, turvasta ja tuottavuudesta saumattomasti ja loppukäyttäjälle vaivattomasti.

Läpinäkyvä ja kiinteä kustannusmalli

Data Cosmos Smart™ -palvelukokonaisuus on nimensä mukaisesti järkevästi hinnoiteltu ja ilman määräaikoja. Tuki, neuvot ja kaikki palvelut sisältyvät selkeään kuukausimaksuun. Tämä tuo ennakoitavuutta IT-kustannuksiin.

Topi Kärkkäinen

Autan Teitä mielelläni parhaiden pilvipalveluiden löytämisessä.

+358 44 373 81 94
topi[a]datacosmos.fi

Haluatko kuulla lisää?

Jätä yhteystietosi, niin otan sinuun yhteyttä pikimmiten!

Ota yhteyttä

Aiheeseen liittyvät kirjoitukset