Slide

Microsoft O365-YMPÄRISTÖ PALVELUNA

Microsoft O365 on moderni tuottavuusympäistö kaikenkokokoisille yrityksille. Data Cosmos tarjoaa O365:n palveluna, joka sisältää käyttöönoton, tukipalvelut, kehityspolun, tietoturvapalvelut ja varmuuskopiointipalvelun

Microsoft O365-ympäristö palveluna

O365 Käyttöönotto

Olemme toteuttaneet kymmeniä erilaisia O365-käyttöönottoja ja migraatioita. Tyypillisesti asiakkaalla on ollut käytössä webmail ja erilaisia tapoja kommunikoida firman sisäisesti, kuten sähköpostiketjut ja intra. Käyttöönotto voi tapahtua myös nykyiseen O365-ympäristöön, jolloin otamme hallintaan kokonaisuudessaan asiakkaan O365:n ja lähdemme syventämään ympäristön käyttöä


O365 Lisensointi

Käyttöönotossa määritellään myös organisaation tarvitsemat lisenssit. O365-ympäristö perustuu erilaisiin lisensseihin. Tyypillisesti pienissä ja keskisuurissa organisaatioissa käytetään O365 Business Essentials ja O365 Business Premium lisenssejä. Kauttamme on saatavilla kaikki Microsftin tarjoamat lisenssit aina Enterprise-tason lisensseihin asti. Uutena valikoimaamme on tullut M365 Business, joka yhdistää Windows 10 käyttöjärjestelmän ja mobiiliratkaisut yhteen office-työkalujen kanssa. M365 Business on myös osa meidän palvelupaketteja, josta voit lukea lisää alta

M365 Palvelupaketit


O365 Tukipalvelut

Office 365 käyttäjät tarvitsevat erilaisia tukipalveluita salasanojen nollaamisesta, uusien lisenssien hankinnasta aina jokapäiväiseen käytöntukeen. Meiltä saat nämä palvelut helposti ja vaivattomasti suoraan yhteyshenkilöltäsi tai tukinumerostamme


O365-Kehityspolku

Usein organisaatiot eivät ole tietoisia mihin kaikkeen O365-ympäristö taipuu perinteisten sähköpostin, Wordin, Excelin ja PowerPointin lisäksi.

O365-kehityspolulla voimme esitellä ja ohjastaa käyttöön organisaatioonne uudemmat tuottavuustyökalut kuten Teamsin, Plannerin ja Shiftin ja hallittuna kokonaisuutena.


O365 Tietoturvapalvelu

Tietoturva O365-ympäristössä on kerroksellista ja pelkkä suoraan ”hyllystä” ostettu O365-lisenssi ei tarjoa riittävää suojaa.

Data Cosmoksen O365 Palveluun kuuluu aina kehittynyt sähköpostin roskaposti- ja haittafiltteri, joka skannaa kaiken liikenteen sähköpostiympäristössä ja poistaa haitallisen materiaalin.

Toisaalta tarjoamme ja opastamme asiakkaillemme kaksivaiheisen tunnistaututumisen O365-käyttäjätileille (Multi-Factor Authentication)

Data Cosmoksen O365 Palveluun on saatavilla myös työkalut viestien suojaamiseen sekä muita suojakerroksia tarpeen mukaan.


O365 Varmuuskopiointipalvelu

Nykypäivänä monella on käsitys, että O365-ympäristöä ei tarvitse erikseen varmuuskopioida. Todellisuudessa käyttäjät poistavat vahingossa tärkeitä tietoja, lisenssit menee vanhaksi, työntekijät lähtevät ja pahimmassa tapauksessa verkkorikollinen kaappaa ja kryptaa O365-ympäristön. Tällöin tarvitaan O365 varmuuskpoiointia (O365 Backup).

Data Cosmoksen O365 Palveluun on saatavilla varmuuskopiointi, joka sisältää niin sähköpostin, kalenterit kuin myös OneDrive/Sharepoint -tiedostot. Me huolehdimme kaikesta taustalla ilman, että asiakkaan tarvitsee tehdä mitään.

 

Microsoft O365:n sovelluksia pähkinänkuoressa:

O365 OneDrive

Yrityksen tiedon keskus. Jaettavissa yrityksen kaikkien työntekijöiden yhteiseen osioon ja jokaisen työntekijän henkilökohtaiseen verkkotallennusosioon. Nykyaikainen ratkaisu tiedon säilyttämiseen, jakamiseen ja muokkaamiseen kun tietoon halutaan päästä myös toimiston ulkopuolella ja kaikilla päätelaitteilla. Saatavilla myös verkkoversio ja mobiilisovellus.

O365 Teams

Yrityksen viestinnän keskus. Mahdollistaa kahdenvälisen viestinnän, ryhmäsivustot, tiedonjaon, videopuhelut (Skypen korvaaja) ja paljon muuta. Teamsiin saa myös Plannerin (projektihallinnan työkalun) ja Shifts:n (työajanhallintatyökalun). Saatavilla myös verkkoversio ja mobiilisovellus.

O365 OneNote

Muistiinpanot ajantasalla niin tapaamisissa, toimistolla kuin myös tienpäällä. Voit jakaa kokousmuistiinpanot suoraan kaikille osallistujille ilman erillisiä dokumentteja. Saatavilla myös verkkoversio ja mobiilisovellus.

O365 Planner

Projektihallinnan työkalu. Plannerin avulla on mahdollista luoda uusia suunnitelmia, järjestää ja määrittää tehtäviä ja seurata niiden edistymistä. Planneria voi käyttää myös Teamsin sisällä, jolloin työ helpottuu ja tehostuu entisestään. Saatavilla myös verkkoversio ja mobiilisovellus.

O365 Shifts

Työajan hallintaan ja työaikojen jakamiseen. O365 Shifts toimii myös täysin Teamsin sisällä, joten projektien työajanseuranta on helppoa. Saatavilla myös verkkoversio ja mobiilisovellus.

O365 Outlook, Excel, PowerPoint ja Word

Perinteiset office-työkalut ovat myös päivittyneet vuosien varrella. Outlook edustaa nykyaikaista sähköpostiohjelmaa jossa ei tila lopu ja siihen on täysin integroitu kalenteri. Excel, PowerPoint ja Word mahdollistaa yhtäaikaisen muokkaamisen ja jakamisen usean käyttäjän kesken reaaliajassa. Saatavilla myös verkkoversio ja mobiilisovellus.

Harri Keskitalo

Toimin Data Cosmoksella myyntijohtajana ja autan asiakkaitamme oikeiden palveluiden löytämisessä.

Katsotaanko yhdessä mikä palvelupaketti sopii juuri Teille?

+358 44 373 81 01
harri[a]datacosmos.fi

Haluatko kuulla lisää?

Jätä yhteystietosi, niin otamme sinuun yhteyttä pikimmiten!
Ota yhteyttä