Slide

YRITYKSEN IT-ASIAT HALLINTAAN KERTAHEITOLLA

Data Cosmoksen IT-kartoituksessa käydään läpi asiakkaan työasemat, verkot, palvelimet, pilvipalvelut, sähköpostipalvelut, verkkotunnukset, ohjelmistot, kotisivutilat sekä etsitään ratkaisut asiakkaalle ongelmia tuottaviin IT-haasteisiin. Kartoituksen jälkeen asiakas saa itselleen nykytila-analyysin sekä ratkaisuehdotuksen mahdollisiin ongelmiin.

Tilaa kartoitus

Case Study

Iggo Software

”Pilvipalvelut sekä turvalliset etätyöyhteydet mahdollistavat asiantuntijoillemme pääsyn tärkeisiin tiedostoihin mistä tahansa ja milloin tahansa”

Iggo Software on erikoistunut verkkosivu- ja verkkokauppaprojekteihin sekä täysin asiakkaan tarpeisiin räätälöityihin ohjelmistoihin.

”Asiantuntijamme ovat jatkuvasti liikkeellä ja meille on tärkeää, että Data Cosmoksen etätuki kykenee ratkaisemaan asiantuntijoidemme tietotekniset haasteet nopeasti. Tämän lisäksi keskiöön on noussut Data Cosmoksen toimittamat pilvipalvelut ja turvalliset etäyhteydet. Nämä palvelut mahdollistavat asiantuntijoillemme pääsyn tärkeisiin tiedostoihin mistä tahansa, milloin tahansa ja millä päätelaitteella tahansa” sanoo Iggo Softwaren toimitusjohtaja Juha Suni.

Data Cosmos toimittaa Iggo Softwarelle käyttövalmiit tietokoneet, Microsoft O365 -ratkaisut, tietoturva -ja valvontapalvelut, konesalipalvelut, varmuuskopiontipalvelut sekä kehityspalvelut.

”Vastaamme myös siitä, että työasemien suorituskyky pysyy korkealla tasolla koko niiden elinkaaren ajan jatkuvan valvontapalvelumme avulla” kertoo Data Cosmoksen myyntijohtaja Harri Keskitalo.

”Hallinnon näkökulmasta oleelllista on ilman muuta ollut myös se, että alkuun päästiin ilman mitään aloituskustannuksia ja omia investointeja” Juha lisää.