Asiakastarina – Data Cosmos Smart -palvelukokonaisuus

Iggo Software

”Pilvipalvelut sekä turvalliset etätyöyhteydet mahdollistavat asiantuntijoillemme pääsyn tärkeisiin tiedostoihin mistä tahansa ja milloin tahansa”

Iggo Software on erikoistunut verkkosivu- ja verkkokauppaprojekteihin sekä täysin asiakkaan tarpeisiin räätälöityihin ohjelmistoihin.

”Asiantuntijamme ovat jatkuvasti liikkeellä ja meille on tärkeää, että Data Cosmoksen etätuki kykenee ratkaisemaan asiantuntijoidemme tietotekniset haasteet nopeasti. Tämän lisäksi keskiöön on noussut Data Cosmoksen toimittamat pilvipalvelut ja turvalliset etäyhteydet. Nämä palvelut mahdollistavat asiantuntijoillemme pääsyn tärkeisiin tiedostoihin mistä tahansa, milloin tahansa ja millä päätelaitteella tahansa” sanoo Iggo Softwaren toimitusjohtaja Juha Suni.

Iggo Softwarella on käytössän Data Cosmoksen Smart -palvelukokonaisuus, joka sisältää kiinteällä kuukausihinnalla IT-tuen, tietoturvapalvelut sekä pilvipalvelut.

Pilvipalveluiden osalta on päädytty hybridiratkaisuun, jossa omia virtuaalipalvelimia hyödynnetään CRM -järjestelmän ylläpidossa sekä erilaisissa ohjelmistoprojekteissa. O365 -ratkaisua taas hyödynnetään organisaation sisäisessä viestinnässä sekä ei niin arkaluontoisen datan käsittelyssä.

”Hallinnon näkökulmasta oleellista on ilman muuta ollut myös se, että alkuun päästiin ketterästi ilman massiivista projektia ja omia investointeja” Juha lisää.