Slide

DATA COSMOS

Data Cosmos on vuonna 2008 perustettu ict-alan yhtiö. Iso osa asiakkaistamme on ollut mukana kehityksessä jo kymmenen vuotta. Toimintaamme on alusta asti ohjannut asiakkaiden haasteiden ratkaiseminen sekä hyvä asiakaspalvelu. Vuosien saatossa olemmekin kehittyneet yksittäisten ongelmien ratkaisijasta kokonaisvaltaisten IT-ulkoistusten palvelutarjoajaksi.

Arvoa rahalle

Data Cosmos tuottaa lisäarvoa asiakkailleen hoitamalla koko IT-puolen. Näin asiakas voi keskittyä omaan ydinliiketoimintaansa.

Keskittämällä IT-asiat meille saat kaiken tuen, viankorjauksen, koulutuksen ja ylläpidon kiinteällä kuukausimaksulla ja yhdellä laskulla.

Yksinkertaista ja helppoa

Miksi käyttää vaikeaa termistöä, kun asiat voi ilmaista selkeämminkin? Kaikkien ei tarvitse olla oman elämänsä IT-osaajia, me olemme elämässäsi sitä varten! Kun soitat meille, et päädy jonottamaan puhelinvaihteeseen.

Pakettimme ovat selkästi muotoiltuja ja hinnoiteltuja, eikä niihin sisälly piilokuluja. Saat halutessasi määritellyn peruspaketin, mutta pystymme myös tarjoamaan joustavasti laajoja ja kattavia kokonaisuuksia. Mikä sopii sinun tarpeisiisi?